+49 (0)931-991 35 991

Umstieg auf memoQ 8.7

×××
‹‹

Umstieg auf memoQ 8.7

Liebe Lieferanten,

Siemens ist auf memoQ 8.7 umstiegen.
Neben zahlreichen Bugfixes ist ein verbessertes QA-Reporting in dieser Version enthalten.

Bitte updatet eure derzeit installierte memoQ-Version auf Build 8.7.8.
Diese Version kann auf der offiziellen memoQ-Homepage heruntergeladen werden: https://www.memoq.com/de/herunterladen

Wenn ihr Fragen habt, meldet euch gerne!

************ English version ************

Migration to memoQ 8.7

Dear suppliers,

Siemens has switched to memoQ 8.7.
In addition to numerous bugfixes, an improved QA reporting is included in this version.

Please update your currently installed memoQ version to build 8.7.8.
This version can be downloaded from the official memoQ homepage: https://www.memoq.com/en/downloads

If you have any questions, please feel free to contact us!